De show

De voorstelling bestaat voornamelijk uit muziek. Luistermuziek. Met klanken en woorden zijn allerlei gevoelens los te maken. ‘Droomtranen’ neemt u mee langs deze emoties en leidt u van tranendal naar de hemel met pakkende teksten en melodieën. Melancholische flarden vertellen verhalen waar van alles valt uit te halen en die u zomaar een andere kijk op het leven zouden kunnen geven. Of u vindt het gewoon mooi, dat kan natuurlijk ook...

 

Naast muziek zullen verhalen worden verteld, is er ruimte voor humor en zal zo nu en dan een gedicht de revue passeren. Verder is de chemie van de groep erg sfeerbepalend. De diversiteit aan muzikanten haalt het beste in elkaar naar boven en dat zorgt voor een uniek sausje over de gloednieuwe nummers die speciaal voor deze voorstelling zijn geschreven. Wim Kuipers en Marco Wensveen schreven het grootste deel van de nummers die voorbij zullen komen in de voorstelling. Muzikaal vormde het zich pas tijdens de repetities.


In totaal zal de show ongeveer twee uur gaan duren inclusief pauze. Aanvangstijden en toegangsprijzen verschillen per locatie.  Je kunt hier direct kaarten reserveren. 

 

Je kunt ook fragmenten beluisteren van alle liedjes uit de voorstelling. En stel nou dat je enthousiast bent geworden... Kun je ook nog eens het complete album via deze site bestellen!


                         Artikel 'Brabants Centrum' (Oktober 2015)


                         Artikel 'Veldhovens Weekblad' (3 maart 2016)


                         Artikel 'MooiBoxtel Krant' (10 februari 2016)